Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Törölközőszárítós radiátor

Főkategória >Radiátorok >Törölközőszárítós radiátor

 Sorrend:

Törölközőszárítós radiátor

A radiátor olyan fűtőtest, amely valamilyen forró folyadék keringetésével melegíti fel a környezetét és a levegőt. A radiátor a fűtőtestek csoportjába tartozik. A felmelegített víz, szivattyúk segítségével jut el a radiátorba. Radiátornak nevezzük azokat a fűtőtesteket, amelyek hőleadása hősugárzás útján történik. Amelyek pedig hőáramlással, azokat hívjuk konvektoroknak.

Ma azt nevezzük radiátornak, amelyben valamilyen forró folyadék kering. A konvektor szót pedig arra használjuk, amibe belül közvetlen hőforrás van.

 

Törölközőszárító radiátor kiválasztása

Nagyon praktikus lehet azok számára a törölközőszárító radiátor, akik nem használnak szárítógépet ugyanis télen nem tudjuk kiteregetni az udvarra vagy a teraszra a ruhát, így a törölköző szárító radiátor megfelelő lehet ruhák számára is télen. Vagy törölköző szárítására, ami a nevében is benne van, hogy gyorsabban megszáradjon rajta a ruha és a törölköző, és a nedvességnek nyoma se legyen. Ezek a radiátorok szárítási célra lettek kitalálva. Fűtéshez is megfelelő egy kisebb helyiségbe, de ne várjunk nagy teljesítményt ezektől. Legkedveltebb márka a Sancica cég által gyártott csőradiátorok, amelyek Palermo Energy nevet kapták, ezek a webáruházunkban is megtalálható. A törölköző szárító radiátor ára a teljesítménytől és a mérettől függ.

Segíthetünk? Bármilyen kérdéssel keressen minket nyugodtan alábbi elérhetőségeinken:

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 

A radiátorok kiválasztása során elég sok mindent figyelembe kell venni:

  • ár
  • méret
  • teljesítmény
  • élettartam
  • korrózióállóság
  • szerelhetőség
  • nyomásállóság
  • külső kinézet
  • A radiátorok elhelyezését is nagyon fontos figyelembe venni energiatakarékosság szempontból. Ne takarjuk el a fűtőtestet bútorokkal, függönnyel sem. Ha messze rakjuk a fűtőtestet az ablaktól, akkor az ablaknál fázni fogunk.

 

Törölköző szárító a VGFnet webshopban

 

Törölköző szárító tisztítása, karbantartása

A radiátor a felszerelés után nem igényel karbantartást. Tisztítása egyszerű, puha vizes ruhával és semleges tisztítószerrel lehet tisztán tartani és takarítani. A radiátor felszíne színtelenítés és vasfoszfát felszínkezelési eljárással került tisztításra és előkészítésre. Ez biztosítja a törölközőszárító radiátor hosszú életét. Amit 10BAR nyomáson teszteltek. A fűtési rendszernek kívül tisztának és pormentesnek kell lennie, hogy jó hatásfokkal üzemeljen.

Ezek a törölköző szárító radiátorok nagyon esztétikusak és praktikusak egy lakásba/házba. A legfontosabb kiegészítője a fürdőszobának a törölközőszárító radiátor.

 

Törölközőszárító radiátor árak

A radiátor árak eltérők lehetnek a különböző márkák miatt is. De a radiátor árak egy márkán belül is változatosak lehetnek, mivel a radiátor ár függ a teljesítménytől és mérettől. Minél kisebb a törölközőszárító radiátor, annál olcsóbb a termék. Amennyiben nő a törölközőszárító radiátor teljesítménye és mérete, úgy nő az ára is. De az elsődleges szempont mindenféleképpen a hőteljesítmény. A radiátor árak drasztikusan változhatnak, ha különleges színű radiátort szeretne. A törölközőszárító radiátor számos méretben megtalálható a webáruházunkba. A gyártók az alap fehér színt ajánlják, de kicsit hosszabb határidővel akár színes radiátort is lehet rendelni.

A törölköző szárító és ára megtalálható a weboldalunkon a Radiátorok kategóriában, azon belül pedig a törölközőszárítós radiátor kategória alatt. Amennyiben szüksége van segítségre a radiátorválasztáshoz, úgy keressen minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeken.

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 

Miért melegebb fent a törölközőszárítós radiátor, mint lent?

Mivel a fűtővíz felülről áramlik be a fűtőtestbe. Nem kell azonnal hibára gondolni, ha ezt tapasztalja.

A hőmérsékletet a termofej forgatásával lehet állítani. A termoszelep nem igényel karbantartást. Fontos, hogy a fűtési időszak végezetével állítsuk maximális állásba a szelepeket. Így a felesleges költségektől el tudunk tekinteni.

Ha nem zár a szelep, akkor érdemes szakember segítségét kérni, mert lehet megsérült a tömítő gyűrű vagy a szennyeződés tette tönkre a tömítést.

 

törölközőszárító radiátor választékunkért keresse fel webshopunkat

 

Néhány teendőt végre kell, hajtani mielőtt elindulna a törölközőszárító radiátor „fűtése”.

A légtelenítés sorrendje: maximális hőfokra fel kell melegíteni a rendszert, majd kb. fél óra múlva le kell kapcsolni. Ki lehet nyitni a szelepet és távozik belőle a levegő, a csap alá mindenképp rakjunk egy kis edényt. Amint megjelenik, a folyadék akkor vissza kell zárni a szelepet. Ha a fűtés, szárítás már rendesen működik, akkor jöhet a radiátorszelepek ellenőrzése. Amennyiben a szelepet nem tudja elcsavarni akkor valószínűleg bevízkövesedett és ezt cserélni kell. Időközben is lehet légteleníteni a fűtőtestet ha érzi, hogy nem egyenletesen melegszik, vagy ha furcsa hangot ad ki.

Eszközök, amik kellenek egy törölköző szárító légtelenítéshez: légtelenítő kulcs (csavarhúzó), kis tálka vagy egy rongy.

Amennyiben bármilyen kérdése van a weboldalon található törölköző szárító radiátorokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken. A termékeinket az üzletben is meglehet tekinteni.

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 


Webáruház készítés