TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Hírek

2021.01.25 13:32
Ingyenes szállítást vállalunk a gázkazán termékekre. Használja ki most és rendelje meg gázkazánját ingyenes szállítással.

Naptár

2023. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Vízszűrők

Vízszűrők

 

Azokat a berendezéseket nevezzük víztisztító készüléknek, amelyek szennyező anyagokat vonnak ki a vízből biológiai, kémiai vagy fizikai módszerrel. Az ivóvíz javítása, tisztítása a háztartási gépeknek is kedvező, mert így kevésbé szennyeződik és vízkövesedik.

 

Szűrési módszerek:

 • homokszűrő
 • desztilláció
 • ülepítés
 • betétes vízszűrők

 

Otthoni ivóvíztisztítás módszerek:

 • ozmózis vízszűrők
 • speciális vízszűrők
 • szűrőbetétes szűrők

 

Mai lakásokba már egyre ajánlatosabb vízszűrők felszerelése,, mivel a víz nagy szerepet játszik az életünkben. Nem nagy összegű tétel a vízszűrő,, így már a hálózati vízszűrő akárkinek beszerezhető. Kedvező ára mellé társul az első osztályú minőség. Megbízható hálózati vízszűrő a BWT vízszűrő termékek.

Webshopunkban megtalálható a BWT vízszűrő és a Diamond vízszűrőház. A Diamond vízszűrőházhoz lehet kapni mosható szűrőbetéteket is.

Legelterjedtebb a BWT vízszűrő bejövő vízhez. A BWT vízszűrők mellé nem kell vásárolni szűrőbetétet, mert nemesacélból van kialakítva a szűrő része. Így a szűrőbetétet csak ki vagy le kell mosni. A BWT vízszűrő vagy bármely hálózati vízszűrő megóvja a vizet vezető rendszereket és a vízvezetékeket. Megszűri a szennyeződéseket, mint például a homok, forgács vagy esetleg rozsda. Ha esetleg durvább szennyeződést kellene megszűrni, akkor egy durvaszűrőt kell behelyezni a vízszűrőkbe. A BWT vízszűrő termékek kiváló minőségű vizet biztosítanak minden otthonba. Legyen szó fürdőszobáról vagy pincéről.

Ezek a vízszűrők nem alkalmazhatóak zsírokra, olajokra és egyéb tömény anyagokra.

A BWT vízszűrő beszerelése egyszerű, így nem igényel szakembert a beüzemelése. A vízszűrő bejövő vízhez van tervezve, így ahol az épületbe vagy a lakásba belép, a víz oda kell felszerelni. Méretét nézve kicsi így kis helyen is elfér. A BWT mini vízszűrőit ivóvíz szűrésére használják. Nem csak higiéniát biztosít, hanem védelmet is nyújt a vízkövesedés ellen a készülékeknek.

Mivel a szűrő ház átlátszó így lehet látni, hogy mennyi szennyeződést szűr meg a kis rendszer. Leeresztése egyszerű, található az alján egy kis csonk csappal. Amit könnyen ki lehet nyitni és ott távozik a szennyeződés. A BWT mini lemosható betétes szűrő kapható 1”, ½” és ¾” méretben is, így egyszerű beszerelni bármilyen méretű csőhöz.

 

BWT Protector mini lemosható betétes szűrő alkatrészei:

 • műanyag szűrőcsésze
 • nemesacél szűrőbetét
 • 2 csavarkötés csatlakoztató
 • öblítő szelep
 • szűrőfeje sárgaréz

 

Vízszűrő alkatrészei

 

A szűrőbetét használhatósági ideje mindenhol más, mert sehol sem egyforma a víz keménysége. Minél keményebb a víz annál hamarabb veszti el a szűrés mértékét.

A vízvezeték korróziója akár egészségkárosodást is okozhat, ha nincs megszűrve a víz. Ugyanis a vízbe nehézfém részecskék jutnak be és ez rontja a víz milyenségét és minőségét. Leghamarabb csecsemőknél, idősebbeknél és betegeknél tud egészségkárosodást okozni leghamarabb. A szűrők tisztítását érdemes 2 havonta elvégezni.

Egy vízszűrő berendezés minden embernek hasznos lenne. Mert az ivó vizeink nagyon sok klórt tartalmaznak. Ami senkinek sem jó, még az aranyhalaknak vagy díszhalaknak sem. Viszont a klórra szükség van, a víz tisztításakor ugyanis a baktériumokat ez pusztítja el.

De amennyiben van rá mód, hogy víztisztító berendezést vásároljunk, akkor ezt ne halogassuk. Mert ez képes megtisztítatni a klórtól a vizet, amit fogyasztani fogunk akár iváshoz vagy főzéshez is.

Így víztisztító berendezés használatával biztosabb lehet abban, hogy egészségesebb és tisztább vizet fogyaszt a családja és barátai.

 

Vízszűrő eldobható betéttel

Az eldobható 5" szűrőbetét 20 m. AMETHYST 5" 800l/óra vizet tud megtisztítani. Megszűri a vizet a klórtól, homoktól, vastól és egyéb szennyeződésektől is. A szűrő eldobható, nem mosható így 1 év után cserélni ajánlott.
Gyártója Olasz
Felhasználható csak a DIAMOND5 típusú, 5 colos méretű szűrőházakhoz.

A DIAMOND szűrőházakhoz kapható mosható szűrő betét. A szűrőházak különböző méretben elérhetőek. A szűrőház méretéhez kell megfelelő mosható szűrő betétet vásárolni.

Ezt a fajta szűrőt akár szennyezettebb vizekhez is lehet használni, mert a nagyobb szemcsét is kiválóan megszűri. Például fúrt kúthoz és ipari alkalmazásra is alkalmas. Átfolyási sebessége a 3/4" vízszűrőház szűrőház 5" Diamondnak 2400 l/óra. Használati hőmérséklete +1C és +45C fok között ajánlott.

Nyomás a használathoz: 5 bar.
A szűrőház tartó része műanyag átlátszó részből áll (polipropilén).
Belső menete: réz
Színe: kék
Javasolt az évenkénti mosható szűrőbetét cseréje.
A szűrőház tisztítása csak sima vízzel ajánlott, nem szabad semmilyen tisztító szert vagy alkoholt használni a tisztítás során.
A szűrőt tilos erős napsugárzásnak vagy fagynak kitenni.
A szűrőház csak szűrő betéttel használható, szűrő betét nélkül nem szűr a termék!

BWT vízszűrő és a Diamond termékeket a weboldalunkon keresztül és az üzleteinkben tud vásárolni. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, a termékekkel kapcsolatban úgy keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén.

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 

Vízszűrő rendelés a VGFnet webshopjában