TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Hírek

2021.01.25 13:32
Ingyenes szállítást vállalunk a gázkazán termékekre. Használja ki most és rendelje meg gázkazánját ingyenes szállítással.

Naptár

2023. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Ötrétegű csövek


 

Ötrétegű cső

Az ötrétegű cső öt egymásra épülő rétegből áll. A nyomásállóságot a speciális ragasztóréteg biztosítja. Az alumínium csőburok és a külső polietilén újabb ragasztóréteggel rögzíthető. Az ötrétegű cső tartósságukra jellemző, hogy 50 évnél hosszabb ideig bírják. Ezek méterben is beszerezhetőek a szerelvényboltokban, köztük a mi webáruházunkban is. Az ötrétegű cső méretei 16, 18, 20, 26, 32, 40, 50, 63 mm-es átmérőben is beszerezhetőek. Az ötrétegű cső ár függ a termék forgalmazójától. Falon kívül és falon belül is szoktak ötrétegű csövet használni, falon belül presses idomokat kell használni.

 

Pannontherm csövek:

A többféle Pannontherm csőtípus lehetővé teszi az alkalmazási területnek legmegfelelőbb rendszer kiválasztását.

A Pannontherm ötrétegű, fémbetétes cső szerkezete:

  • Belső PE-X vagy PE-RT réteg
  • ragasztóréteg
  • hosszanti él hegesztéssel előállított alumíniumcső (Az alumíniumréteg minimális vastagsága 0,2 mm)
  • ragasztóréteg
  • PE-X vagy PE-RT külső réteg

Amennyiben bármilyen kérése vagy kérdése lenne, a termékekkel kapcsolatban úgy keressen minket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeken.

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.huA Pannontherm csövek tulajdonságai

A többrétegű Pannontherm cső ötvözi a műanyag tulajdonságait: rugalmasság, korrózióállóság, kémiai ellenállóság

Az ötrétegű cső méretek mm-be vannak megadva nem pedig col-ba. Az 5 rétegű cső ár függ attól, hogy mekkora méretű csövet vásárol.

Az ötrétegű cső méretek elég széles kategóriában érhetőek el. A weboldalon megtalálja a termékeket, amelyek elérhetőek raktárunkba.

 

A Pannontherm 5 rétegű cső hajlítása

A többrétegű Pannontherm csövek könnyen hajlíthatók, kisebb átmérők esetén kézzel vagy hajlító rugóval. Ily módon időt és idomokat lehet megtakarítani.

A hajlító rugó használata:
A belső hajlító rugó használata: a rugót dugjuk be a csőbe, és a csövet kézzel hajlítsuk meg a kívánt sugárban. Végül húzzuk ki a csőből a hajlítórugót. A hajlítórugó használata: a csőre rá kell húzni a hajlítórugót, majd kézzel kell meghajlítani a csövet. A végén pedig a rugót a cső végére kell tolni, ahol le tudjuk húzni a csőről a rugót.

A Pannontherm 5 rétegű cső egyéb tulajdonságai
A többrétegű Pannontherm csöveknek nem csupán a korrózióállósága és a nyomásállósága nagy, de higiéniai szempontból is teljesen kifogástalanok. A többrétegű csövek nem engedik át a fényt, így megakadályozzák az algásodást.

A kültéri szerelésnél óvni kell a közvetlen napsugárzástól a terméket. Ezért UV védelemmel van ellátva a cső külső rétege a falon kívüli szereléshez.A Pannontherm csövek előnyei

A többrétegű Pipelife Pannontherm csövek átmenetet képeznek a fém-, illetve a műanyagcsövek között, és számos előnyt jelentenek a felhasználó számára: tökéletes korrózióállóság, könnyű alakíthatóság és formatartósság, alacsony szerelési költségek. Számos előnye van a fűtési rendszer elemeinek csatlakozásánál:

  • Nincs szükség a csatlakozó részek átfestésére és ezzel idő takarítható meg
  • Továbbá a többrétegű cső hatékonyan csökkenti az áramló közeg és a szivattyú zaját, ezáltal csendes működést biztosít

Az ötrétegű cső ár függ a mérettől illetve a gyártótól is

 

Pannontherm ötrétegű cső

A Pannontherm csőrendszer présidomokkal és szorítógyűrűs idomokkal is szerelhető. Kicsi a hőtágulás, korrózióálló, alaktartó, oxigéndiffúzió mentes. Felhasználási terület: radiátoros fűtés, padlófűtés, felületfűtés, ivóvíz rendszerek, sűrített levegő szállítása.

A kültéri szerelésnél óvni kell a közvetlen napsugárzástól a terméket. Ezért UV védelemmel van ellátva a cső külső rétege a falon kívüli szereléshez.

A többrétegű csövek nem engedik át a fényt, így megakadályozzák az algásodást.
A cső megfelel az ATG, KIWA KOMO és DVGW műszaki követelményeknek.

Weboldalunkról meg tudja rendelni a megfelelő méretű ötrétegű csöveket. A webshopos 5 rétegű cső ár nem mindig egyezik az üzletben alkalmazott árakkal. Az ötrétegű cső ár folyóméterbe van megadva a weboldalon. Amennyiben bármilyen kérdése van, a termékekkel kapcsolatban úgy keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken.

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu