Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Házhozszállítás

Hírek
2021.01.25 13:32
Naptár
2021. December
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Termékek


LEO XJWm 90/46 kerti szivattyú
LEO XJWm 90/46 kerti szivattyú

Leo XJWm 90/46 JET rendszerű önfelszívó kerti vízszivattyú úgy lett megtervezve, hogy akár nagy mennyiségű levegőt, gázt tartalmazó víz felszívására is alkalmas legyen.Az önfelszívó kerti szivattyú tiszta víz és az alkatrészekre kémiailag semleges folyadékok szivattyúzására alkalmas.

A Leo XJW 90/46 önfelszívó kerti szivattyút zárt, az időjárás hatásaitól védett helyre kell telepíteni.

Az önfelszívó kerti vízszivattyú minimális karbantartási igényének köszönhetően kiválóan alkalmas háztartási alkalmazásra, fúrt és ásott kutakhoz, különösen automatikus vízellátó rendszerek kis és közepes ellátótartályaihoz, szökőkutak ellátására, automata öntözőrendszerekhez, kis kertek és díszkertek, stb. öntözésére.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Géza
2017.07.17 18:46
A kezdet nehéz volt! Nem akarta felszivni a vizet a 7 méteres kút ból,de szerencsére segitett a szomszéd! Sajnos senki,,sem a bolt,sem a kútfúró nem mondta el,hogyan kell kezdeni! A szivattyú telepitése után,aminek fix,,és vizmentes helynek kell lennie,,bár én tettem alá egy kis gumit a rezgések miatt.. a telepités után,a szivó csőre kell egy lábszelep! Egy teljesen réz,kivül,belül,réz! arra egy szűrő!A szivócsövet fel kell tölteni vizzel! a szivócsövet utána csatlakoztatni kell a kpe könyökhöz amit tömitve bele kell tekerni a szivattyúba! sajnos hiába kúpos a menete a kpe idomnak,tömiteni kell,mert ha a szivó oldal nem tömit rendesen,a vizet vissza engedi a kútba,mivel sosem fog tökéletesen zárni a lábszelep! A nyomó oldalra kell egy elzáró csap,, pont azért hogy igy le vákumolja a rendszert,és ha valami nem tökély,,nem engedi vissza a vizet! Sajnos a szivattyúban épp hogy kb fél cm menet van,a vékony fala miatt,ezért a KPE idomot,,egyszer,,jól tömitve,,és jól beállitva,,tekergetések nélkül kell jó helyzetbe állitani! mert a menet megeszi a müanyagot,,a tömitőzsinórt!! A Teflon szallag nem ér egy forintot sem! el kell dobni! a szivattyúban nincs semmi nyomás szabályzás,,lehetőleg nem szabad sokáig folytva,,használni! Egyébbként a LEO termék,,állati jó,,erős,,és iszonyat mennyiséget sziv! nagy nyomáson! ícsak ajánlani tudom! A lényeg a szivócső 1"...feltölteni vizzel,és jól tömiteni a csatlakozsokat! Ja,,,inditás elött a szivattyú tetején van egy réz csavar,,azt ki kell tekerni,és fel kell tölteni vizzel! ott forog a járókerék,,és az nem mehet szárazon! ha a szivattyú fel kapta a vizet,utána már nem kell vele foglalkozni,,csak ha esetleg elejti a vizet....
Webáruház készítés