TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Hírek

2021.01.25 13:32
Ingyenes szállítást vállalunk a gázkazán termékekre. Használja ki most és rendelje meg gázkazánját ingyenes szállítással.

Naptár

2023. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Ariston villanybojler

ARISTON VILLANYBOJLER

 

A bojler egy olyan termék, ami elsősorban vízmelegítésre, melegen tartásra és meleg víztárolásra alkalmas. Bojlernek nevezhetjük még a gőzkazánokat is. A bojler magyar neve a boiler szóból ered (vízforraló).

A gyors vízmelegítő és az összetéveszthetetlen olasz designnal és a dupla tartállyal gyorsabban melegíti a vizet. Rendkívül csendes vízmelegítés közben. Rugalmas az Ariston bojler telepítése, vízszintesen és függőlegesen is el lehet helyezni. Az Ariston bojler kijelzőjének kialakítása miatt két helyzetbe is el lehet helyezni a terméket, így az álló villanybojler egyszerűen alakítható fekvőre. Az Ariston villanybojler a jövő igényeire van szabva. Hatékony, prémium minőségű és energiatakarékos Ariston villanybojler az olasz Aristontól. Az Ariston bojler kapcsán nem kell kételkedni a minőségében és a környezettudatosságában, ráadásul ezek mellett megfizethető ára van. Az Ariston bojler energiatakarékos megoldást nyújt a felhasználók részére, ami ma már egyre fontosabbá válik.

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, keressen minket alábbi elérhetőségeinken:

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 

Méretek

A hőveszteség mértéke függ az Ariston villanybojler méreteitől. Mert ha nagy a készülék, akkor nagyobb hőveszteségre kell számítani. Az Ariston villanybojler lágy, amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő berendezéseihez. Megnyerő olasz formatervezést kapott az Ariston bojler. Az olaszok haladnak a modern újításokkal.

Az Ariston villanybojler lehet modern szögletes formájú vagy hagyományos henger alakú. Weboldalunkon megtalálható 50, 80 vagy 100 L kiszerelésben az Ariston bojler. Van kisméretű ariston bojler is, ami a kisebb vízigényű lakásokba ajánlott, választható méretek: 10 és 15L. A kis méretük miatt ezek akár szekrénybe is elhelyezhetőek. Ez nagyon praktikus lehet egy kisebb lakásba/házba. Az Ariston gyártó cég a kis vízmelegítőkre és a hagyományos Ariston bojlerekre 3 év garanciát, míg az újabb típusaira: Ariston villanybojler Velis Evo típusra 7 év garanciát vállal.

 

ariston bojler kedvező áron webshopunkban

 

További előnyök az Ariston mellett:

  • A zuhany kész funkció jelzi, hogy mikor áll rendelkezésre meleg víz.
  • Magas a termékek energiahatékonysága és a fogyasztási szintek káros kibocsájtása csökken.
  • Függőlegesen vagy vízszintesen is felhelyezhető a multifunkciós Ariston.
  • ECO funkciónak köszönhetően akár 14% megtakarítást is biztosíthat.
  • Az Aristonnak van olyan elektromos vízmelegítője is, aminek van okos kijelzője. A nagyon pontos LED kijelző elektronikusan méri a hőmérsékletet.
  • Vannak olyan elektromos vízmelegítők is, amikbe van már memória is, ami megtanulja a felhasználónak a szokásait, és kiválasztja a gazdaságosabb működést. Wi-fi irányítással akár 50%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé, a hagyományos B osztályú vízmelegítőkhöz képest.
  • A LYDOS Wi-fi elektromos vízmelegítővel már heti programozásra is van lehetőség akár napi 2 fűtő-ciklussal.
  • Akár 25% nagyobb energiatakarékosság a Wi-fi funkció használatával. Azonnal értesítést ad meghibásodás esetén. Valamennyi vízmelegítőbe van külső hőmérséklet szabályzó is.
  • A LYDOS Plus vízmelegítőbe van vakáció üzemmód is, ezt a hosszabb távolmaradás esetére hozták létre.

 

Ariston villanybojler bekötés szabályai!

Mi történne, ha nem tartanánk be a villanybojler bekötésének szabályait? Legjobb esetben csak nem fog működni a berendezés. De a legtöbb esetben akár tűzesetek is keletkezhetnek a rossz bekötés miatt. Ehhez a területhez is szükséges, hogy hozzáértő képzett szakember vegye a kezébe az irányítást és biztonságosan szerelje be a villanybojlert. A házi beszerelésű megoldásoktól tartózkodjunk, ugyanis a bekötésnek állandó jellegűnek kell lennie fix csatlakozóval. A házi megoldások nem szabályszerűek és nem biztonságosak.

Manapság már gyakori probléma, hogy a régi gáz vízmelegítőket le kell szerelni a kémény állapota miatt. A legegyszerűbb megoldás, ha elektromos vízmelegítőt szereltetünk fel. Viszont azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy az elektromos bojlert hosszú távon nem célszerű konnektoron keresztül üzemeltetni. Amennyiben a bojlernek dugvillás csatlakozása van, úgy kötelező a fi-relé használata.

Szívesen segítünk a választásban, keressen minket elérhetőségeinken:

 

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu