TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Hírek

2021.01.25 13:32
Ingyenes szállítást vállalunk a gázkazán termékekre. Használja ki most és rendelje meg gázkazánját ingyenes szállítással.

Naptár

2023. Június
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

DSK-1 áramláskapcsoló (Presscontrol) BAR-EPC1

DSK-1 áramláskapcsoló (Presscontrol) BAR-EPC1
DSK-1 áramláskapcsoló (Presscontrol) BAR-EPC1

Nyomáskapcsoló vagy más néven áramláskapcsoló, mely képes bármilyen 1100W-nál alacsonyabb teljesítményű szivattyú automatikus vezérlésére. Segítségével 100%-ig kiváltható a szivattyúra szerelt hidrofor tartyál és nyomáskapcsoló. A beépített szárazon futás elleni védelemnek köszönhetően megvédi a szivattyút, így tökéletesen alkalmazható automata öntözőrendszerekben.

 

Vízelvétel esetén a szivattyút automatikusan elindítja, majd amikor megszűnik a vízelvétel (elzárásra keról a csap, vagy mágnesszelep) a szivattyút megfelelő nyomásérték elérése esetén lekapcsolja. Vízhiány esetén a beépített vízhiány érzékelő leállítja a szivattyút, ezzel megvédve a szárazon futástól.

 

 

Bővebben
Információ :
Készleten van, Rendelhető!
Szállítási idő :
1-2 munkanap
További adatok
15 682 Ft
Részletek

DSK-1 áramláskapcsoló

 

A szivattyú folyadék szállítására szolgáló gép. A szivattyúk mozgatják a folyadékokat melegen és hidegen, szennyezetten és tisztán. Mindezt környezetkímélőn és hatékonyan.

Ma igen széles a fűtési rendszerek választéka, melyek közül a legmodernebbek igen alacsony hőmérséklettel üzemelnek. A fűtőberendezés szíve, azaz a fűtési keringető szivattyú nélkül ez a fűtéstechnika nem volna lehetséges. A szivattyúk számos működési elve ismert. A legelterjedtebb közülük a centrifugál szivattyú elv.

 

A DSK-1 áramláskapcsoló egy olyan nyomású átfolyós érzékelő, ami szivattyúk vezérlésére lett kialakítva/megalkotva. Ez nem szivattyú! Ez egy szivattyúvezérlő egység.

Alkalmas házi vízművek és öntözőrendszerek ellátására. Legtöbbet padlófűtésekhez használják, hogy szabályozni tudják az áramlását. A szivattyú áramláskapcsolót csak függőlegesen lehet beszerelni. Minimális az áramláskapcsoló helyszükséglete így egyszerű beszerelni.

Az áramláskapcsoló árakkal kapcsolatban telefonon tud érdeklődni.

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

Az áramláskapcsoló ki be tudja kapcsolni a szivattyút, és ha esetleg nem jól áramlik a folyadék, akkor jelez a rendszer. Mielőtt áramláskapcsolót vásárolnak, mindenképpen figyelembe kell venni, hogy milyen szivattyúval lesz használva. Mert nem mindegy a teljesítménye. Mi szívesen ajánljuk a DSK-1 áramláskapcsolót. Amennyiben padlófűtéshez szeretné használni ahhoz is jó megoldás egy ilyen áramláskapcsolót beszerezni.

Nem igényel semmiféle beállítást és karbantartást az áramláskapcsoló szivattyúhoz. A szivattyú áramláskapcsoló védi a szivattyút a szárazon futás ellen, így ha kell, magától leáll. De nem fog magától újra indulnia szivattyú áramláskapcsoló. Csak kézi indításra indul újra a szivattyú áramláskapcsoló. RESET gomb megnyomásával lehet újraindítani a szivattyú áramláskapcsolót. Az áramláskapcsoló szivattyúhoz kell csatlakoztatni. Így működik az áramláskapcsoló. De például a kazánokba van szivattyú így az áramláskapcsoló szivattyúhoz nem kell külön csatlakoztatni.

 

A DSK-1 áramláskapcsolót a webáruházunkon keresztül is meg lehet rendelni vagy személyesen is át lehet venni az üzleteinkben. Az üzletben szereplő áramláskapcsoló ár eltérhet a weboldalon szereplő termék árával. Az áramláskapcsoló árával kapcsolatosan a weboldalon vagy az elérhetőségeink egyikén tud tájékozódni.

+36-52/537-666
vgfnet@oktaeder.hu

 

Teljesítménye: 1100 W
Jótállás: 1 év
Feszültség: 230 Volt
Max hőmérséklet: 35 C°
Súly: 1,24 kg
1” a külső menetes csatlakozása
Folyadék áteresztő képessége: 80 l/perc
Bekapcsolási nyomás: 1,5 bar
Max nyomás: 10 bar
Szárazon futás elleni védelem

 

Adatok
Arukereso.hu Szállítási Idő
1-2 nap
Cikkszám
11111011
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek